loader image

Join the club!

Wat als… Je alles al zou weten? Je nooit meer verrast zou worden? Je smaak door de jaren heen altijd hetzelfde zou blijven? Je nooit meer zou twijfelen of je iets eigenlijk wel mooi vindt? Saaaaaaai! De Poster Scouts houden je blik fris en je muren cool. Ontdek hoe het werkt en word lid.

icoon1

Stap #1

Ontdek hier op de website welke makers meedoen

icoon2

Stap #2

Selecteer een lidmaatschap naar keuze en word lid

icoon3

Stap #3

Ontvang elke twee maanden een poster thuis

icoon4

Stap #4

Blijf lid zolang je wilt, of zeg zonder gedoe elk moment op

FAQ’s

Nog steeds vragen na het lezen van deze pagina? Mail ons op info@deposterscouts.nl. We werken met een klein team, maar komen zo snel mogelijk op je vraag terug.

De club

De Poster Scouts?
De Poster Scouts brengen het werk van Nederlands talent naar jouw woonkamer. Als lid ontvang je elke twee maanden een poster thuis, speciaal gemaakt voor De Poster Scouts door talentvolle Nederlandse illustratoren en ontwerpers. Je kunt zien welke makers meedoen aan het project maar het uiteindelijke ontwerp blijft een verrassing totdat de poster bij jou thuis uit de koker rolt.
Wie zit er achter De Poster Scouts?
De Poster Scouts is een initiatief van Toffey (www.toffey.nl). Als creatieve campagnemakers rollen er hier sinds 2013 duizenden posters per jaar van de drukpers. Samen met een team aan getalenteerde illustratoren, grafisch ontwerpers en fotografen kleuren we het straatbeeld en de wc’s van je favoriete café.

Posters verleiden je. Voor expo’s, voorstellingen, festivals, clubnachten. Daarna worden ze vervangen, overgeplakt en vergeten. Heel soms blijft een poster plakken. Ingelijst of enkel in je hoofd.

De Poster Scouts zorgen dat je langer kunt genieten van al die mooie posters en brengen illustratietalent bij jou thuis. Zes keer per jaar, voor een prikkie. Kies voortaan zelf welke poster het na een paar weken moet vergelden voor de volgende in het frame, of welke je voor altijd koestert.

Waarom doen jullie dit?
Er zijn ontelbaar veel toffe illustratoren die ontelbaar veel mooie werken maken. Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van al het moois dat er uit de potloden, pennen, kwasten en computers van deze beeldmakers vloeit.

De Poster Scouts vieren het illustratietalent in Nederland. Een platform voor iedereen. Gevestigde namen, opkomend talent en alles daartussenin. 

Wij geloven dat deze club een mooie manier is om een breed publiek te laten genieten van kunst. We juichen schoonheid toe, maar eigenheid en de kracht van verbeelding staan voorop. Illustratoren mogen maken wat ze willen maken. De enige richtlijn is het formaat: A2, staand.

Wij spelen als aanstichter een rol in het verbinden van makers en liefhebbers. Makers die verrassen. Makers die verwarren. Liefhebbers van het onbekende. En liefhebbers van het uitzonderlijke. Wij brengen jullie samen. Eén club, één doel: volop aandacht voor mooi werk.

De posters

Hoe weet ik welke poster ik ontvang?
Dat weet je niet, het ontwerp van de poster blijft een verrassing totdat deze bij jou thuis uit de koker rolt. Je kunt wel alvast door de makers bladeren om een impressie te krijgen van het werk dat je gaat ontvangen. 
Op welk papier worden de posters gedrukt?
De posters zijn A2 formaat, staand. Ofwel 42 x 59,4 cm. Ze worden gedrukt op ‘Nautilus® SuperWhite’ 200 grams papier. Het papier is 100% gerecycled. Het papier heeft een hoge witheid van CIE 150. Het papier is milieuvriendelijk en bewijst dat met een FSC® recycled certificering, het EU-Ecolabel en een CO2-neutrale productie. De posters worden verzonden in stevige kartonnen driehoekskokers.

Wat als ik een poster niet mooi vind?
De makers van De Poster Scouts zijn gevestigde en opkomende talenten. Je ontvangt altijd een hoogwaardig kunstwerk welke is geprint voor een exclusieve club. 

Stel dat een zending niet helemaal naar jouw smaak is dan kun je altijd een poster cadeau doen aan een vriend die net is verhuisd naar een nieuw appartement of een vriendin die net jarig is geweest.

Betaling

Is betalen via de website veilig?
Voor het afhandelen van de betalingen via de website werken wij samen met Mollie. Daarom kunnen wij vol overtuiging zeggen: betalen via onze website is 100% veilig, en ook nog eens super makkelijk.
Hoe kan ik betalen?
Betalen kan via iDeal. Ga je een lidmaatschap aan? Dan machtig je ons bij het afrekenen om elke twee maanden je lidmaatschap van je rekening af te schrijven. Totdat je opzegt natuurlijk. Dat kan snel en makkelijk online.
Kan ik ook geld overmaken of cash betalen?
Nee, dat kan helaas niet.

De makers

Welke makers zijn aangesloten?
Alle makers die meedoen aan De Poster Scouts kun je hier vinden.
Hoe werkt het voor makers?
We vragen beeldmakers werk in te sturen dat niet eerder gepubliceerd is, en dat deze exclusief ingezet zal worden voor De Poster Scouts. De enige restrictie die we opleggen is de afmeting, namelijk A2 staand.
Ik ben een maker. Hoe kan ik meedoen?
Ja, graag! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent die samen met ons de wereld een stukje mooier willen maken. Je kunt je hier opgeven als maker voor De Poster Scouts.

Lidmaatschap

Hoe kan ik lid worden?
Je kunt je hier aanmelden om lid te worden van De Poster Scouts. Voor €25 (inclusief gratis verzending én btw) ontvang je elke twee maanden een origineel werk dat exclusief is gemaakt voor onze club. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment zonder gedoe online opzeggen.
Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Dat kan in ‘Mijn account’, met één druk op de knop, namelijk hier.
Wat kost een lidmaatschap?
Voor €25 (inclusief gratis verzending én btw) ontvang je elke twee maanden een origineel werk dat exclusief is gemaakt voor onze club. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment zonder gedoe online opzeggen.

Verzending

Hoe en wanneer worden de posters verzonden?
Posters van De Poster Scouts worden verzonden als pakketpost via PostNL. Alle werken worden zorgvuldig verpakt zodat ze in perfecte staat aankomen op jouw adres. Bekijk hier wanneer de eerstvolgende zending is. We verzenden alle posters gelijktijdig aan het begin van de maand.
Wanneer ontvang ik mijn poster(s)?
Bekijk hier wanneer de eerstvolgende zending is. We verzenden alle posters gelijktijdig aan het begin van de maand.
Can I become a member outside the Netherlands?
At the moment you can only join De Poster Scouts if you live in the Netherlands. We are currently looking at what is possible beyond the country’s borders. Please let us know that you want to become a member and send an email to info@deposterscouts.nl with your name and address.

Word nu lid!

Betaal per zending

Voor €25 per zending ontvang je elke twee maanden een poster thuis.

Zeg op wanneer je wilt

Je kunt je abonnement op elk gewenst moment zonder gedoe online opzeggen.

Next up: Issue #14

Word nu lid en ontvang in februari je eerste poster.

Ja, ik wil lid worden!

Join the club Join the club
Blijf op de hoogte!
Laat je emailadres achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief.