loader image
meemaken

Zet jezelf op onze radar!

Ben je (grafisch) ontwerper of illustrator en wil je graag meedoen?

De Poster Scouts vieren illustratietalent in Nederland. Het is een platform voor iedereen. Gevestigde namen, opkomend talent en alles daartussenin. Ben jij maker en wil je meedoen? Laat dan van je horen!

Wij geloven dat De Poster Scouts een mooie manier bieden om een breed publiek te laten genieten van je werk. We juichen schoonheid toe, maar eigenheid en de kracht van verbeelding staan voorop. Maak wat jij wilt maken. Je enige kader is de vorm: een A2 poster.

Wij spelen als aanstichter een rol in het verbinden van makers en liefhebbers. Makers die verrassen. Makers die verwarren. Liefhebbers van het onbekende. En liefhebbers van het uitzonderlijke. Wij brengen jullie samen. Eén club, één doel: volop aandacht voor mooi werk.

Meer info over ons Meer info over ons

Blijf op de hoogte!
    Laat je emailadres achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief.