Lidmaatschap

25,00 incl. btw & verzending on the 24th day of every 2nd month with a 100-day free trial and a 25,00 sign-up fee

Word lid!

Ontvang elke twee maanden een poster thuis, speciaal gemaakt voor De Poster Scouts door de beste beeldmakers.

Next up: zending #7

Sluit je vandaag een lidmaatschap af? Dan ontvang je in december 2021 je eerste poster: zending #7 van Merijn Hos. Ontdek hier de makers die aangesloten zijn en alle zendingen. Maar wees gerust. De daadwerkelijke posters blijven een verrassing totdat ze bij jou thuis uit de koker rollen.

Blijf lid zolang je wilt

Een lidmaatschap voor De Poster Scouts kost €25 per zending (elke twee maanden) inclusief verzendkosten. Je lidmaatschap wordt automatisch elke twee maanden hernieuwd via automatische incasso, totdat je opzegt. Dat kan online, zonder gedoe.

De Poster Club kost €20 per zending. Daarvoor ontvang je elke twee maanden een poster thuis. Sluit je vandaag een lidmaatschap af? Dan ontvang je je eerste poster in oktober 2020 en wordt je lidmaatschap voor het eerst vernieuwd op 24 januari 2022. Je lidmaatschap loopt door totdat je opzegt. Dat kan op elk gewenst moment zonder gedoe online.

thumbnail
Lidmaatschap

Hoe werkt het?

icoon1

Stap #1

Ontdek hier op de website welke makers meedoen

icoon2

Stap #2

Selecteer een lidmaatschap naar keuze en word lid

icoon3

Stap #3

Ontvang elke twee maanden een poster thuis

icoon4

Stap #4

Blijf lid zolang je wilt, of zeg zonder gedoe elk moment op

Ook iets voor jou misschien?

Posterclips
2,50 incl. btw & verzending