Lidmaatschap

25,00 incl. btw & verzending op de 24e dag van iedere 2e maand met per 55 dag proefversie en 25,00 aanmeldkosten

Word lid!

Ontvang elke twee maanden een poster thuis, speciaal gemaakt voor De Poster Scouts door de beste beeldmakers.

Next up: zending #14

Sluit je vandaag een lidmaatschap af? Dan ontvang je in februari 2023 je eerste poster: zending #14 van Jerry-Lee Bosmans. Ontdek hier de makers die aangesloten zijn en alle zendingen. Maar wees gerust. De daadwerkelijke posters blijven een verrassing totdat ze bij jou thuis uit de koker rollen.

Blijf lid zolang je wilt

Een lidmaatschap voor De Poster Scouts kost €25 per zending (elke twee maanden) inclusief verzendkosten. Je lidmaatschap wordt automatisch elke twee maanden hernieuwd via automatische incasso, totdat je opzegt. Dat kan online, zonder gedoe.

Eerste betaling: 24 maart 2023

thumbnail
Lidmaatschap

Hoe werkt het?

icoon1

Stap #1

Ontdek hier op de website welke makers meedoen

icoon2

Stap #2

Selecteer een lidmaatschap naar keuze en word lid

icoon3

Stap #3

Ontvang elke twee maanden een poster thuis

icoon4

Stap #4

Blijf lid zolang je wilt, of zeg zonder gedoe elk moment op

Ook iets voor jou misschien?

Posterhanger
30,00 incl. btw & verzending